Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

donderdag 1 september 2011

Opening Rees Diepen tentoonstelling in Werkendam

Op zaterdag 3 september opent Geke van de Merwe, schrijfster en journaliste, om 13.00 uur in bibliotheek Werkendam de fototentoonstelling van de Tilburgse fotografe Rees Diepen, getiteld “Oog voor mensen”. Iedereen is van harte uitgenodigd bij dit feestelijk gebeuren. Hiermee wordt ook de gelijknamige tentoonstelling in bibliotheek Giessen symbolisch voor geopend verklaard. Gezien het grote aantal werken is de presentatie over twee vestigingen verdeeld. In Werkendam ligt de nadruk op senioren, in Giessen spelen kinderen een hoofdrol. De natuur komt in beide exposities terug.
Emy Thorissen (conservator Brabant-Collectie) zal een rondleiding verzorgen na de opening van de tentoonstelling in Werkendam.
Het werk van Rees Diepen kenmerkt zich door spontaniteit en ongedwongenheid, vastgelegd in prachtige zwart/wit afbeeldingen. Vooral voor alle fotografen: een buitenkans om haar techniek te leren kennen en bewonderen.
De tentoonstellingen blijven in Giessen en Werkendam staan tot en met dinsdag 25 oktober 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten