Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

dinsdag 18 oktober 2011

Esther Verhoef wint NS Publieksprijs 2011

Gisteravond is de NS Publieksprijs 2011 uitgereikt aan Esther Verhoef voor haar boek ‘Déja vu’. Esther Verhoef is in 1968 geboren in ’s-Hertogenbosch. Ze begon haar loopbaan als columniste voor het blad Flair. Het grote publiek kent haar van haar thrillers, maar daarnaast schreef ze 50 informatieve boeken over huisdieren. In 2003 debuteerde ze met de thriller 'Onrust'. Inmidddels behoort ze tot de top van de Nederlandse thrillerschrijvers en heeft ze al diverse prestigieuze prijzen en nominaties op haar naam staan.

In 'Déja vu' gaat journaliste Eva Lambregts, die zojuist haar baan is kwijt geraakt, uithuilen bij haar vriendin in Frankrijk. Deze blijkt echter verdwenen en als Eva op onderzoek uitgaat, komt ze zelf in gevaar.

De boeken van Verhoef zijn rijkelijk vertegenwoordigd in de Brabant-Collectie. Naast het bekroonde boek vindt u nog 8 andere thrillers, 2 non-fictie boeken en 1 luisterboek in onze collectie.

Vindplaats van 'Déja vu': CBM 275 C 39

Geen opmerkingen:

Een reactie posten