Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

maandag 27 juni 2011

Het Epstein Mysterie

Wanneer zakenman en voormalig Gladio agent Jack Simons een boek schrijft over de vermeende dood van ex-Beatle Paul McCartney (’66), wordt hij geconfronteerd met diverse dreigbrieven. Blijkbaar wil iemand dat de waarheid over dit al vele jaren slepende mysterie niet boven tafel komt. Het Epstein Mysterie is een spannende, meeslepende thriller, vol emotie en intriges, die de lezer terugbrengt naar de idyllische hippie- en flowerpowertijd. Een verhaal waarin fictie en realiteit elkaar gevoelig raken, waar bedrog het sleutelwoord is, en dus vooral niets is wat het lijkt ..

Ton van Oorschot (1952) is geboren en getogen in het Brabantse Roosendaal. Voor deze laatbloeier is schrijven een passie, en tevens een manier om uiting te geven aan al zijn filosofische opvattingen. Met Het Epstein Mysterie maakt Ton van Oorschot zijn debuut, geschreven in de drift van het denkscenario, explosief, zonder poespas of belemmering.

Vindplaats: CBM 801 B 40 (roman)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten