Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

woensdag 1 juni 2011

'Rees Diepen: Oog voor mensen' in Nuenen

Tentoonstelling
De tentoonstelling ‘Rees Diepen, Oog voor mensen’ is nog tot en met maandag 27 juni te zien in bibliotheek dommeldal, vestiging Nuenen. Dit is de achtste openbare bibliotheek in Noord-Brabant die de door de Brabant-Collectie gemaakte tentoonstelling over de Tilburgse fotografe aandoet. Eerder al was de tentoonstelling te zien in Tilburg, Eindhoven, Drunen, Berlicum, Vught, Son en Oss. Na Nuenen zal de expositie dit jaar nog te zien zijn in de bibliotheken van Gennep, in die van Giessen en Werkendam en als laatste in Bergen op Zoom.


Fotowedstrijd
Bij de tentoonstelling in Nuenen wordt een speciale fotowedstrijd georganiseerd. Ook u kunt hieraan meedoen. Maak in de stijl van Rees Diepen (trefwoorden: openheid en eerlijkheid, het ongekunstelde en oprechte) uw ultieme (liefst) zwart/wit foto, met als thema 'senioren' en stuur deze vóór 12 juni per mail naar Annette Stevens van bibliotheek dommeldal. Ook kinderen mogen meedoen (maak bijv. een foto van opa of oma). De winnende foto wordt na de prijsuitreiking tentoongesteld in de bibliotheek van Nuenen. Op zaterdag 25 juni om 13.00 uur wordt de prijswinnaar daar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een leuke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten