Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

donderdag 7 juli 2011

Harrie Frijns winnaar van fotowedstrijd

Harrie Frijns is met deze foto de winnaar geworden van de fotowedstrijd die is uitgeschreven bij de Rees Diepen tentoonstelling in Bibliotheek Dommeldal, Nuenen. Hij fotografeerde op 15 mei jl. een dorpsgenote tijdens de achtste buitenschilderdag in Nuenen. Thema van die dag was tijdgenoten van Van Gogh. In de achtergrond van de foto zijn de schildersezels te zien.

Als lid van de jury heeft Rees Diepen zelf een oordeel kunnen vellen. Overige juryleden waren Annette Stevens van bibliotheek dommeldal en Emy Thorissen van de Brabant-Collectie. In de bibliotheek van Nuenen werd op 25 juni jl. de winnaar bekend gemaakt.

Opdracht bij de fotowedstrijd was: maak in de stijl van Rees Diepen uw ultieme zw/wit foto met als thema 'senioren'. Er waren in totaal 15 inzendingen met uiteindelijk 3 genomineerden. Hier ziet u Emy Thorissen, conservator Brabant-Collectie, met de 3 genomineerden: Harrie Frijns, Gerdien Fokkema en Christina van der Deijl.

De winnende foto van Harrie Frijns zal afgedrukt op bariet-papier aan de Topografisch Historische Atlas van de Brabant-Collectie worden toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten