Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

maandag 27 augustus 2012

Efteling 'Zijn we d'r al?'

Jubileum Efteling
Niet alleen de Brabant-Collectie viert een jubileum dit jaar, ook voor de Efteling is 2012 een bijzonder jaar. Onder andere met de uitgave van 'Zijn we d'r al?' viert attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel haar diamanten verjaardag. Meer jubileumfestiviteiten vindt u op de speciale  website.
In dit boek wordt de historie van zestig jaar Efteling in woord en beeld weergegeven. Er staan vele mooie foto's, originele tekeningen van vroeger en nu, verhalen en wetenswaardigheden in. Met het boek wordt getracht de spanning van een bezoek aan de Efteling op te roepen. Verrassings-elementen zijn ingebouwd in de vorm van onder meer stickers, foto's, ansichtkaarten, posters, een puzzel naar ontwerp van Anton Pieck. Een beleefboek met een overzicht van het mooiste van zestig jaar Efteling.

DVD 60 jaar Efteling
Tegelijk met het boek is er onder dezelfde titel 'Zijn we d'r al?' een documentaire op DVD met sfeerbeelden van vroeger en nu verschenen. Gewone bezoekers komen aan het woord en vertellen van bezoekjes aan het park in vroegere jaren en halen herinneringen op. Ook laat men bijzondere foto's en archiefbeelden zien.

Meer lezen over de Efteling? Kijk in WorldCat Local en de Brabant-Databank.

Vindplaats: BRA H3 EFTE 2012 en BRA DVD ZIJN 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten