Over mij

Mijn foto
De Brabant-Collectie is in 1837 in 's-Hertogenbosch opgericht door het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant en wordt sinds 1986 beheerd door de bibliotheek van de Universiteit van Tilburg

maandag 18 juni 2012

DVD: Het hele zwikkie

De in Heeswijk-Dinther geboren cabaretier/komiek Mark van de Veerdonk (1959) won in 1991 zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Eindelijk is zijn langverwachte DVD-box met de naam 'Het hele zwikkie' uitgebracht. Op deze twee DVD's staan zijn laatste drie voorstellingen, te weten:
'Hoe ik pudding ruik' (2004), 'En de wereld is vierkant' (2005) en 'Lui oog' (2007). Daarnaast is als bonusmateriaal een interview met fragmenten van alle programma's opgenomen. Dit alles staat garant voor in totaal ruim 4 uur kijkplezier.

Van de Veerdonk was te zien op festivals als Lowlands en Humorologie en heeft menig theatervoorstelling op zijn naam staan. Daarnaast heeft hij zich in de loop der jaren gespecialiseerd in optredens op maat voor bedrijven en organisaties.
Hij woont op een boerderij in het buurtschap Slabroek.

De DVD's kunt u bekijken op de raadpleegpc's van de Universiteitsbibliotheek.

Vindplaatsen:
BENG DVD HELE/1 2008 en BENG DVD HELE/2 2008

Geen opmerkingen:

Een reactie posten